keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Asiakaspalvelutaidot hukassa?

Kävin tänään kirjakaupassa katsomassa 7 vuotta täyttävälle kummitytölle lahjaa. Etsin jotain helppolukuista kirjaa, kun hän osaa jo hieman lukea ja kouluunkin kuitenkin nyt syksyllä menee. Siellä kyllä oli sellaisia, mutta etsin nimenomaan kirjaa, joka on kirjoitettu pienaakkosilla eikä tietokoneaakkosilla. Tämä omistaja sanoo mulle "ei sellaisia kirjoja olekaan". Kun sitten sanoin kyllä nähneeni yhden sellaisen kirjan siellä valikoimassa, hän tiuskaisee "jaa, no en minä niitä kaikkia ole lukenut ja jos jonkun muun kirjan haluat, niin siinä olisi kauhea homma katsoa kaikki kirjat läpi, että millaisia kirjaimia ne sisältää". Enpä ostanut siitä putiikista sitten mitään. Ja siellä olisi siis ollut yksi sellainen pienaakkosilla kirjoitettu kirja, mutta aihe oli siinä niin huono, niin en sitten alkanut rahojani siihen tuhlaamaan. Tämä henkilö voisi kyllä tuota asiakkaan kohtelua vähän miettiä.

Lupauduin muuten syksyllä alkaa hyvinvointiohjaajani kaverina vetämään painonhallintaryhmää. Onpahan jotain tekemistä, ettei tule sisällä masennuttua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...