sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Perstai

Perjantaihan meni vähän pieleen. Perjantain vastaisena yönä kolmen aikaan en vieläkään ollut saanut unta, joten otin nukahtamistabletin. Ei nyt ehkä ollut kauhean järkevää, nimittäin tiesin lääkärin soittavan mulle puoli kymmeneltä aamulla. No, puhelin soikin jo puoli yhdeksän aikaan ja vastasin ihan tokkurassa. Olen ollut kesäkuusta asti jonossa luomenpoistoon ja perjantaina oli tullut peruutusaika ja ei kun puoli kahdeksitoista  parin tunnin varoitusajalla terveyskeskukseen. Nyt on luomi poistettu ja yksi tikki.

Luomenpoistosta päästyäni mulla oli hirveän heikko olo, joten menin kanttiiniin ja ostin munkin ja pienen limsapullon. Sieltä sitten kauppaan ja kassalla ollessani... aaargh! huomasin, että limsapullon korkki ei ollut kunnolla kiinni ja limsa oli vuotanut laukkuun. Koska laukku oli ulkopuolelta nahkaa, sitä ei voinut pestä, eli se on nyt roskissa ja ostin uuden samanlaisen laukun. Tai no, muuten samanlaisen, mutta erivärisen, kun saman väristä ei enää ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...