keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Sivuja

Tänään tuli postissa Jonakin päivänä kaduttaa-kirja, joka kertoo fiktiivisesti tarinan, joka pohjautuu Elisan juttuun. Pitää tässä jonakin päivänä lukea se. Kunhan nyt saa ensin nuo kesken olevat lukusavotat (Paasilinnan Hurmaava joukkoitsemurha. Ja joo, se on edelleen kesken ja sitten Vuorisen novellikokoelma) loppuun.


Nyt väsyttää niin, että taidan nukahtaa tänään aika aikaisin. Viimeyönä ei oikein pystynyt nukkumaan sääskien ininän takia. Luin sitten kirjoja.

Tein muuten erään huomion. Deittini on poistanut profiilinsa deittisivulta. Miksi ihmeessä? Tai kai hän kuvittelee yhden tapaamisen perusteella löytäneensä minusta elämänsä naisen. Pelottaa tuollainen yli-innokkuus. On kokemusta sellaisesta omalta puoleltani ja siitä ei seuraa mitään hyvää.

2 kommenttia:

  1. pitää kyllä itsekin hankkia tuo kirja! tiedätkö saako kirjakaupoista? :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä varmaan joistakin kirjakaupoista (täällä en ole törmännyt, mutta tämä onkin tällainen paikka, johon kaikki tulee myöhemmin kuin muut :D).

    VastaaPoista

Menneen kesän kuulumisia lyhyesti

Kirjoitan nyt ekan postaukseni puhelimella. On mennyt taas pari kuukautta viime postauksesta. Tässä välissä olen ollut sairaana yhden pari v...